Autoverkoopondersteuning met resultaat
  • 085 500 11 77
  • info@privatecars.nl

Wat zijn de voor- en nadelen van particulier autoverkopen?

Samen met Private Cars de auto verkopen levert jou meer voordelen op dan dat je op eigen houtje de auto particulier verkoopt. Het grote nadeel van het op eigen houtje verkopen is dat je overal alleen voor staat.

Meestal lukt het dan ook niet om het maximale eruit te halen, omdat particulier autoverkopen niet je dagelijkse werk is. Samen met Private Cars lukt dit wel, omdat je er een ervaren partner bij hebt.

Met de Private Cars Garantie en de mogelijkheid van inruilen heb je een uitstekende verkooppositie, gelijkwaardig aan die van autobedrijven. 

Particulier autoverkopen
Particulier autoverkopen is de enige verkoopmethode waarmee je echt de beste prijs voor je auto krijgt. Door particulier autoverkopen krijg je altijd meer geld voor je auto dan bij de andere verkoopmethoden: inruilen, opkoper, bodsite en autoveiling. 

Alles naast het particulier autoverkopen kost je (veel) geld, omdat je simpelweg minder geld krijgt voor je auto met als logische reden dat anderen ook aan de auto moeten verdienen.

Het is terecht opgemerkt dat het in de huidige tijd het een behoorlijke gezeur en gedoe is om zelf je auto te verkopen. Een aantal voorbeelden hiervan zijn: het bepalen van de juiste verkoopprijs, het maken van goede foto's, het plaatsen van een goede advertentie, vervelende telefoontjes en e-mails, vreemde/opdringerige/vervelende mensen aan de deur.

Conclusie
Door samen met Private Cars de auto particulier te verkopen kun je met minimaal gezeur en gedoe de auto verkopen, de nadelen zijn dus zeer beperkt.

Daardoor heeft particulier autoverkopen in de meeste gevallen meer voordelen dan de andere verkoopmethoden, lees "Waarom particulier autoverkopen?" en de gratis Tips & Tricks.


<< Alle veelgestelde vragen

Verkoop met Private Cars

  • Goede verkoopprijs
  • Vakkundige ondersteuning
  • Snel en goed online adverteren
  • Uitstekende verkooppositie
  • Serieuze kopers

Heeft u een vraag?

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op:

Telefoon:     (07:30 - 21:30 uur, ma t/m za)
E-mail:       info@privatecars.nl

Verkoopprijs vergelijker

Samen met Private Cars verkoop je de auto echt voor de beste prijs.
Bereken uw winst