Autoverkoopondersteuning met resultaat
  • 085 500 11 77
  • info@privatecars.nl

Klantervaringen


Via The Feedbackcompany:
 
Private Cars
 
 
 
 
 

Vanaf het begin de ervaring met Jan dat hij echt betrokken is bij jou als klant. Dit wekt vertrouwen. Hier is de klant gewoon nog echt koning. En met resultaat. Na 6 weken geen enkele reactie te hebben ontvangen was de auto na het werk van Jan binnen 1 week verkocht Het scheelt toch echt als de auto via een bedrijf te koop wordt aangeboden blijkt.

Anoniem | 23-01-2017

Positieve opmerking


Negatieve opmerking
 
 
 
 
 

Erg goede ervaring. Alles wordt uit handen genomen. Jan is erg betrouwbaar en zoekt naar het maximale resultaat. Communicatie is top. Kortom erg tevreden

Amin | 01-01-2017

Positieve opmerking


Negatieve opmerking
 
 
 
 
 

Pluspakket > Met Private Cars kun je zaken doen!

Matthias Leenman | 27-12-2016

Positieve opmerking
Ik ben het bedrijf bij de verkoop van onze auto zo gaan vertrouwen en de samenwerking liep dusdanig vlot dat ik ook maar gelijk bij Jan van Private Cars een nieuwe auto heb aangeschaft. Magnifiek bedrijf en zeker een aanrader als je nog een fatsoenlijke prijs wilt krijgen voor je oude auto. Jan bedankt!

Negatieve opmerking
Geen
 
 
 
 
 

Standaardpakket > Auto verkocht via Private Cars, de kopers hebben hun eigen auto ingeruild dat is het voordeel van Private Cars. Goede service en prima afhandeling.

Anoniem | 09-11-2016

Positieve opmerking
-

Negatieve opmerking
-
 
 
 
 
 

Standaardpakket > Prettige manier van zaken doen.

Cees van Gent | 02-11-2016

Positieve opmerking
Duidelijke afspraken gemaakt en deze goed nagekomen.

Negatieve opmerking
Geen
 
 
 
 
 

Standaardpakket > Mijn ervaringen zijn erg positief. Zelfs op de raarste tijden reageerde Jan keurig op mail en of telefoon. Ik vernam ook van de potentiele klanten dat zij snel en deskundig te woord werden gestaan. Ook in moeilijkere situaties probeert Jan echt met je mee te denken om samen toch een goed resultaat te krijgen.

Mario Balnikker | 24-09-2016

Positieve opmerking
Supersterk: netjes snel met terugbellen en of mailen, zowel voor mij als de klanten die reageerden op advertenties. Jan is goed op de hoogte van de huidige markt en weet wat er leeft. De door hem verzorgde advertenties zagen er keurig uit. Hij gaat zeker geen onbenullige voorstellen doen wat prijzen betreft, hij is daar erg reëel in. Hij toont ook na dat je zelf contact gehad hebt met je eventuele kopers belangstelling, hij is nooit opdringerig en is prettig in de omgang. Ik ben geen handelaar maar mocht ik weer een auto willen verkopen dan is dat zeker via Privatecars.nl!

Negatieve opmerking
Kan niet beter, super tevreden!
 
 
 
 
 

Pluspakket > Private Cars kreeg het voor elkaar om binnen een week onze auto te verkopen. Private Cars heeft een goede en snelle service!

Vis | 03-09-2016

Positieve opmerking
Fijn dat Private Cars het voor elkaar kreeg de auto binnen een week te verkopen. Ideaal dat we zelf niet met alle potentiële klanten hoefden te onderhandelen. Private Cars heeft er voor gezorgd dat we een goede prijs voor onze auto kregen.

Negatieve opmerking
Ga zo door!
 
 
 
 
 

Pluspakket > Snel verkocht voor een goede prijs. Geen omkijken naar gehad. Top

René | 09-07-2016

Positieve opmerking
Persoonlijk en deskundig.

Negatieve opmerking
geen
 
 
 
 
 

Pluspakket > Zeer goede en snelle service, flexibel, professioneel begeleid, alles uit handen genomen en snel resultaat!

Anoniem | 04-07-2016

Positieve opmerking
Professioneel, behulpzaam en snel.

Negatieve opmerking
Geen
 
 
 
 
 

Koper Audi A6 > Ik heb recent een auto gekocht van Jan (Private Cars BV) . Prima service goed bereikbaar en netjes werden de afspraken nagekomen. Ook een goede nazorg en aftersales. Jan levert op zoek verzoek extra accessoires zoals nieuwe banden en geeft ook een nette inruilprijs op de eigen auto. Al met al een goede ervaring en zeker aan te raden!

Feddes | 23-05-2016

Positieve opmerking
Communicatie er werd snel en correct gecommuniceerd.

Negatieve opmerking
Website en accomodatie wellicht iets meer aan het bedrijf zelf aanpassen.
 
 
 
 
 

Pluspakket > Wij hebben een Audi A6 verkocht via Private Cars. Een heel prettig bedrijf met veel verstand van auto s. Heeft ons goed geadviseerd met uiteindelijk het juiste resultaat. TOP!

Anoniem | 25-04-2016

Positieve opmerking
Kennis van auto' s en kennis van de markt

Negatieve opmerking
Geen
 
 
 
 
 

Pluspakket > Hele vlotte en goede service. Private Cars hield me goed op de hoogte van de voortgang mijn auto was zo verkocht

Simon stouthart | 18-04-2016

Positieve opmerking
De sterkste punt van dit bedrijf is dat ze weten waar ze het over hebben super advies en veel kijk op auto's.

Negatieve opmerking
-
 
 
 
 
 

Standaardpakket > Super concept. Binnen 2 weken onze BMW verkocht door Private Cars. Service met inruilmogelijkheid biedt meer verkoopkansen. Dank je wel Jan.

Toulliss | 31-03-2016

Positieve opmerking
Optie met inruil vergroot verkoopkansen. Concept is uniek en simpel.

Negatieve opmerking
Ga zo door
 
 
 
 
 

Standaardpakket > Audi A6 verkocht via Private Cars

Anoniem | 14-03-2016

Positieve opmerking
Het ging wat moeizaam (dat lag niet aan de inzet van Private Cars), het is uiteindelijk wel gelukt!

Negatieve opmerking
-
 
 
 
 
 

Pluspakket > Deskundig en betrokken bij de klant.

P. Ouwerkerk | 05-12-2015

Positieve opmerking
Mooie foto's van de auto gemaakt voor op internet, dit is zeer deskundig gedaan. Ook is er een scherpe prijsstelling door Jan opgesteld om de auto op de automarkt te kunnen verkopen.

Negatieve opmerking
Nee ga zo door.
 
 
 
 
 

Standaardpakket > Prima service korte lijnen er bovenop zitten en goede after sales en nazorg

Wim van Swieten | 17-11-2015

Positieve opmerking
Goed advies en je merkt dat geïnteresseerden toch eerder kiezen voor het benaderen van een bedrijf terwijl ikzelf de auto ook al op Marktplaats en Auto Trader had gezet. Uiteindelijk is de auto binnen een paar dagen verkocht dankzij de bemiddeling van PrivateCars.nl, super!

Negatieve opmerking
geen
 
 
 
 
 

Pluspakket > Goede service. Neemt zorg uit handen.

Anoniem | 16-11-2015

Positieve opmerking
Prima geregeld allemaal!

Negatieve opmerking
Geen
 
 
 
 
 

Pluspakket > Ik wilde graag snel mijn auto kwijt, daarom heb ik voor pakket "Volledig" gekozen.

Arjan Tuin | 23-09-2015

Positieve opmerking
Alles was goed geregeld waardoor mijn auto binnen 2 weken al was verkocht! Bedankt voor de snelle en makkelijke verkoop van mijn auto!

Negatieve opmerking
Geen
Klantervaringen

Verkoop met Private Cars

  • Goede verkoopprijs
  • Vakkundige ondersteuning
  • Snel en goed online adverteren
  • Uitstekende verkooppositie
  • Serieuze kopers

Heeft u een vraag?

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op:

Telefoon:   085 500 11 77  (07:30 - 21:30 uur, ma t/m za)
E-mail:       info@privatecars.nl

Verkoopprijs vergelijker

Samen met Private Cars verkoop je de auto echt voor de beste prijs.
Bereken uw winst