Autoverkoopondersteuning met resultaat
 • 085 500 11 77
 • info@privatecars.nl

Private Cars Garantie

Private Cars maakt het mogelijk voor de particuliere autobezitter om de auto te (laten) verkopen met garantie!  

Door een unieke afspraak met Autotrust Garantie kan deze auto garantie volledig op basis van de autobedrijf procedure, deze procedure is veel gunstiger dan de particuliere procedure. Qua afhandeling maar zeker ook de prijs.

Vanaf nu kun je als particulier een auto garantie aanbieden aan de koper, die door heel veel autobedrijven in Nederland aan hun klanten worden aangeboden.

De voordelen voor de koper zijn dat de auto bij de koper in de buurt gerepareerd kan worden, inclusief eventuele reparaties in het buitenland. De koper is dus niet gebonden aan een garantie bij een garage aan de andere kant van Nederland.

Zo eenvoudig werkt het:

   1. De auto wordt aangeboden met garantie 
   2. De koper beslist om de auto met garantie te kopen
   3. Private Cars handelt de garantie 1 op 1 met de koper af

Met weinig moeite verkoop jij de auto sneller en voor een hogere prijs (gemiddeld 12%), dus gemiddeld wordt een auto met een verkoopprijs van € 10.000,- al voor  € 1.200,- meer verkocht vergeleken met een verkoop zonder auto garantie! 


Private Cars Garantie

Onze auto garantie kunnen wij aanbieden voor vrijwel alle auto's van particuliere autobezitters, op basis van een door ons uitgevoerde technische verkoopkeuring. 

De koper sluit de auto garantie met ons af. Jij hoeft dus niets te regelen of te betalen voor de garantie, dat is de taak van de koper.

De volledige informatievoorziening en garantieafhandeling wordt door Private Cars gedaan, daarom is het voor jou een kleine moeite om de auto garantie als extra optie erbij te (laten) verkopen.


De garantiepakketten
Voor de afhandeling van de auto garantie zijn wij een samenwerking aangegaan met grootste en goedkoopste garantieverlener van Nederland: 

Autotrust garantie Private Cars Garantie

"Autotrust Garantie wordt uitsluitend gegeven door gecontroleerde Autotrust garantiepartners"

Autotrust werkt met gestandaardiseerde garantiedekkingen, bestaande uit de volgende 3 dekkingsmogelijkheden:

De Autotrust Exclusief Garantie biedt de meest uitgebreide dekking op de mechanische en elektronische onderdelen van de auto

De Autotrust Extra Garantie biedt een ruime dekking op de motor, transmissie, aandrijving, remsysteem, koelsysteem, stuurinrichting, brandstofsysteem en elektrische systemen

De Autotrust Standaard Garantie biedt een degelijke basisdekking op de belangrijkste onderdelen van uw auto: de motor, transmissie en aandrijving
 
Voor een overzicht van welke onderdelen onder de bovenstaande 3 garantiedekkingen vallen, bekijk de Overzichtskaart Garantiedekkingen

Private Cars Autotrust garantie garantiedekkingen
 
De koper van jouw auto kan zelf kiezen welke dekking en doorlooptijd van auto garantie het beste bij hem/haar past. 
 
Heb jij of de koper vragen met betrekking tot deze Autotrust garantiepakketten, neem dan direct contact met ons op. De koper sluit de auto garantie met ons af, dus de koper moet zeker de garantievoorwaarden lezen.

Wordt de auto verkocht met auto garantie, dan moet de koper de auto garantie direct afhandelen met ons.

Verkoop met garantie mogelijk voor auto's tot 12 jaar of 200.000 km. > Lees meer over Autotrust Garantie


Waarom verkopen met garantie?

Uit jarenlange ervaring blijkt dat door verkoop met inruil en/of garantie:

 • Een auto veel sneller verkoopt
 • Een auto meer oplevert (gemiddeld 12%)

"Je biedt de koper zekerheid en je komt betrouwbaar over!"

Het aanbieden van een auto met garantie wekt vertrouwen op bij de potentiële koper, de serieuze koper zal daarom ook eerder geneigd zijn om de auto te komen bezichtigen en een proefrit te maken. 

Door het verkopen met auto garantie heb je een extra mogelijkheid om de potentiële koper ervan te overtuigen om de auto te kopen. De koper krijgt dan namelijk een zekerheid, dat bij een technisch mankement niet de (volledige) kosten op zijn bordje komen. Hierdoor wil de koper vaak ook wel meer betalen voor de auto.

Verkopen met auto garantie kan zeker het laatste zetje zijn om de koper ervan te overtuigen om de auto te kopen, waardoor je auto sneller kunt verkopen.

De voordelen van verkopen met garantie: 

 • Professionele uitstraling > voorkomt ongewenst telefoontjes en e-mails
 • Hoge verkoopprijs (gemiddeld 12% hoger) > zekerheid voor koper
 • Goede verkooppositie > extra verkoopmiddel om klant te overtuigen
 • Serieuze kopers > garantie mogelijkheid wekt vertrouwen
 • Snelle verkoop >  koper gaat sneller tot aankoop over

Het is daarom nu echt mogelijk om met particulier autoverkopen (samen met Private Cars), de auto snel en voor de beste prijs te verkopen! 

Je hebt ook geen gezeur en gedoe na de verkoop van de auto, omdat de nieuwe eigenaar bij technische gebreken contact zal opnemen met Private Cars.

Voordeel koper: onverwachte, hoge reparatiekosten aan de auto behoren tot het verleden wanneer bij de aankoop van de auto een Autotrust garantie wordt afgesloten.

Met een Private Cars Garantie (ver)koop je een auto zonder zorgen over toekomstige gebreken aan de auto.


Vragen?

Neem direct en vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van verkoop met garantie als particuliere autoverkoper te bespreken. Vraag gerust vooraf een prijsindicatie van een garantiepakket aan.

Direct contact opnemen

Verkoop met Private Cars

 • Goede verkoopprijs
 • Vakkundige ondersteuning
 • Snel en goed online adverteren
 • Uitstekende verkooppositie
 • Serieuze kopers

Heeft u een vraag?

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op:

Telefoon:     (07:30 - 21:30 uur, ma t/m za)
E-mail:       info@privatecars.nl

Verkoopprijs vergelijker

Samen met Private Cars verkoop je de auto echt voor de beste prijs.
Bereken uw winst