Autoverkoopondersteuning met resultaat
  • 085 500 11 77
  • info@privatecars.nl

Veilig betalen

Betalen kan op verschillende manieren in een beveiligde betaalomgeving. Er worden geen aanvullende kosten in rekening gebracht, ook niet voor creditcard betalingen. 

Veilig betalen kan met de onderstaande betaalmethoden:

iDeal
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online bestelling afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kiest u voor iDEAL rond de betaling dan volledig af. Betalen met iDEAL kan alleen als u internetbankiert. Voor meer informatie over iDEAL, ga naar www.ideal.nl.

Paypal
Bij het afrekenen van de bestelling kunt u met PayPal betalen. Het daadwerkelijke betalen gebeurt in een beveiligde omgeving van uw bank of van Paypal. U bent er dus zeker van dat uw bankgegevens beschermd worden. Kiest u voor PayPal rond de betaling dan volledig af. Voor meer informatie over PayPal, ga naar www.paypal.nl.

Creditcard
Bij het afrekenen van de bestelling kunt u met creditcard (Visa, MasterCard en Maestro) betalen. U kunt uw creditcardgegevens (via onze beveiligde SSL procedure) veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

Digitale acceptgiro
Je ontvangt een digitale acceptgiro per e-mail van ons. Vanuit de e-mail kun je rechtstreeks met iDeal de bestelling betalen. 

<< Klantenservice

Bekijk ons aanbod

Verkoop met Private Cars

  • Goede verkoopprijs
  • Vakkundige ondersteuning
  • Snel en goed online adverteren
  • Uitstekende verkooppositie
  • Serieuze kopers

Heeft u een vraag?

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op:

Telefoon:     (07:30 - 21:30 uur, ma t/m za)
E-mail:       info@privatecars.nl

Verkoopprijs vergelijker

Samen met Private Cars verkoop je de auto echt voor de beste prijs.
Bereken uw winst