Autoverkoopondersteuning met resultaat
  • 085 500 11 77
  • info@privatecars.nl

Autotrust Garantie


Private Cars maakt het mogelijk voor de particuliere autobezitter om de auto te (laten) verkopen met garantie!  

Door een unieke afspraak met Autotrust Garantie kan dit volledig op basis van de autobedrijf procedure, deze procedure is veel gunstiger dan de particuliere procedure.

Vanaf nu kun je als particulier een garantie aanbieden aan de koper, die door heel veel autobedrijven in Nederland aan hun klanten worden aangeboden. Die autobedrijven hebben ook Autotrust Garantie als partner. 

Autotrust garantie Private Cars Garantie

Een Autotrust Garantieverzekering?

Autotrust Garantie biedt verschillende garantiedekkingen, van basis tot zeer uitgebreid. Onverwachte, hoge reparatiekosten aan de auto behoren tot het verleden indien de koper een Autotrust Garantie afsluit voor de auto. 

Autotrust Garantie dekt de kosten van de reparatie of vervanging van defecte onderdelen die onder de garantie vallen. Maar ook de uren die de monteur er mee bezig is, worden door Autotrust Garantie betaald, inclusief de uren die de monteur besteedt om het defect op te sporen.

Via onze partner Private Cars wordt de garantie op een hele eenvoudige wijze afgesloten met de koper, het is absoluut geen uitgebreide procedure. Binnen een paar minuten is alles geregeld. Daarna zal Autotrust Garantie een eventuele garantieclaim volledig afhandelen. We gaan voor 100% tevreden klanten.

Acceptatie voor Autotrust Garantie

De Autotrust Garantie kan direct ingaan nadat een Private Cars Technische Verkoopkeuring is uitgevoerd. De Autotrust Garantie kan dus direct ingaan onder de naam van de koper vanaf het moment dat de koper beslist om de auto met garantie te kopen.

Is de auto helemaal in orde dan is dat mooi meegenomen. Defecten die al in de auto aanwezig zijn op het moment van afsluiten van de Autotrust garantieverzekering kunnen vanzelfsprekend niet worden vergoed, deze defecten worden vastgelegd in het keuringsrapport. Defecten die ontstaan tijdens de garantieperiode worden vanaf de eerste dag vergoed.

Garagekeuze en buitenland met Autotrust Garantie

U mag zelf uw garage kiezen, dit gebeurd in overleg met Autotrust Garantie tijdens het contact over het defect. Repareren in het buitenland is ook gedekt: indien een defect ontstaat terwijl u op vakantie bent, wordt uw auto ook op kosten van Autotrust Garantie gerepareerd. Dit geldt voor nagenoeg heel Europa.

Wat is niet gedekt onder een Autotrust Garantie?

Autotrust Garantie biedt een volledige garantiedekking (Exclusief Garantie) aan en tevens een basis garantie (Standaard Garantie). Onze partner Private Cars vertelt u graag precies wat u of de koper kan verwachten van een Autotrust garantie. 

Niet gedekt zijn de zogenaamde verbruiksonderdelen en onderhoudsdelen die na een bepaalde tijd altijd vervangen moeten worden. Hierbij moet u (onder andere) denken aan de remschijven en remblokken, maar ook het oliefilter en lampjes. Ook de koppeling (bij een handgeschakelde auto) valt hier onder. Verder vallen carrosseriedelen, lak, zonne- en cabriodaken niet onder de Autotrust Garantie.

Een defect aan een verzekerd onderdeel dat het gevolg is van slijtage valt wél gewoon onder de dekking van de Autotrust Garantie. Indien een onderdeel defect raakt als gevolg van slijtage én er zijn aanwijzingen dat dit defect reeds aanwezig was op het moment van het afsluiten van de Autotrust garantieverzekering, dan valt het mankement niet onder de Autotrust garantiedekking.

Een claim indienen met Autotrust Garantie

Belangrijk: voordat uw auto wordt gerepareerd, moet de claimafdeling van Autotrust Garantie altijd eerst toestemming geven voor de reparatie. Bel met 0592 340018. De claimafdeling stelt eerst vast of het mankement onder de dekking van uw polis valt en maakt vervolgens een afspraak met de garage over de prijs van de reparatie. Indien het een grote reparatie betreft, controleert een onafhankelijke specialist de oorzaak van het mankement.

Met een Autotrust Garantie (ver)koop je een auto zonder zorgen over toekomstige gebreken aan de auto.

Direct contact opnemen

Verkoop met Private Cars

  • Goede verkoopprijs
  • Vakkundige ondersteuning
  • Snel en goed online adverteren
  • Uitstekende verkooppositie
  • Serieuze kopers

Heeft u een vraag?

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op:

Telefoon:     (07:30 - 21:30 uur, ma t/m za)
E-mail:       info@privatecars.nl

Verkoopprijs vergelijker

Samen met Private Cars verkoop je de auto echt voor de beste prijs.
Bereken uw winst