Autoverkoopondersteuning met resultaat
 • 085 500 11 77
 • info@privatecars.nl

Hoeveel is mijn auto waard

Wil je een andere auto kopen of wil je gewoon van je auto af? Ga dan samen met Private Cars de auto particulier verkopen. Alle verkoopmethoden naast het particulier verkopen kosten je (veel) geld, omdat je simpelweg minder geld krijgt voor je auto. Met als logische reden dat anderen ook aan de auto moeten verdienen of door inruilen geen korting op de andere auto kunnen geven. Je bent toch geen dief van je eigen portemonnee? 

Alleen met particulier verkopen kun je de maximale verkoopprijs voor je auto krijgen. Daar moet je dan uiteraard wel wat voor doen. Hoeveel is mijn auto waard, maar dan uiteraard wel voor de beste prijs.

Je hebt de keuze uit de volgende verkoopmogelijkheden:

 • Particulier verkopen
 • Inruilen
 • Opkoper / Bodsite / Autoveiling

Vergelijkingstabel verkoopmethoden
 
Inruilen


Particulier verkopen
  Zelfstandig 
verkopen
    Pakket  
   Brons 
     Pakket  
    Zilver 
    Pakket  
   Goud 
Verkoopprijs ----
(handelsprijs)
-++++++
Snelle verkoop+++---+++
Kosten----
(geen korting op 
andere auto)
NeutraalNeutraal ---

Conclusie

-5

-3

0

+2

+3

*Verkoop via opkoper / bodsite / autoveiling lijkt gunstiger ten opzichte van inruilen als je naar bovenstaande getallen kijkt, maar in de praktijk is de inruilprijs vaak hoger dan een losse inkoopprijs.
* Zelfstandig particulier verkopen heeft het grote nadeel dat je alles zelf moet doen. Ook al kun je dit heel goed, dan nog kun je de auto niet zo snel en goed verkopen als een autobedrijf door je verkooppositie als particulier. 
*Particulier verkopen samen met Private Cars heeft het beste eindresultaat, bekijk de pakketten voor meer informatie

Een auto is voor de meeste mensen de 1 na grootste geldbesteding (op een huis na), dan is het toch logisch dat je daar tijd en energie in steekt. Doe je dit niet, dan kost het je veel geld. Bereken je winst met de verkoopprijs vergelijker en lees de uitleg met het financiële voorbeeld onder de verkoopprijs vergelijker aandachtig door.  

Particulier verkopen met ondersteuning van Private Cars levert snel en gemakkelijk het beste (financiële) resultaat op. 


Hoeveel is mijn auto waard - Particulier verkopen

Particulier verkopen is de enige verkoopmethode waarmee je echt de beste prijs voor je auto krijgt. Hoeveel is mijn auto waard, door particulier verkopen krijg je altijd meer geld voor je auto dan bij de andere verkoopmethoden: inruilen, opkoper, bodsite en autoveiling. Met daarbij nog een groot voordeel, dat je een goede onderhandelingspositie hebt als je een andere/nieuwe auto los koopt.

Voor een auto van € 25.000,- laat je al gauw € 5.000,- liggen, als je het voordeel van de korting op de andere auto meerekent. Wil jij 2 maanden onnodig voor je auto werken? Gebruik dan 1 van de hiervoor genoemde verkoopmethoden. Met particulier verkopen ga je dit bedrag zeker niet verliezen! Hoeveel is mijn auto waard, maar dan uiteraard wel zonder teveel geld te verliezen.

Het is zeker waar dat er ook nadelen zitten aan particulier verkopen: je staat er alleen voor, gezeur en gedoe, je moet alles zelf doen en je bent voor koper minder betrouwbaar dan een autobedrijf.

Door samen met Private Cars de auto particulier te verkopen vervallen deze nadelen of ze zullen minimaal zijn. Voor een volledige toelichting van al onze voordelen, lees "Waarom Private Cars?".

Verkoop je auto sneller en voor de beste prijs met de Private Cars Technische Verkoopkeuring,  de Private Cars Garantie en verkoop met inruil.

Uit jarenlange ervaring blijkt dat door verkoop met garantie en aantoonbare technische staat:

 • Een auto veel sneller verkoopt
 • Een auto meer oplevert (gemiddeld 12%)

"Je biedt de koper zekerheid en komt betrouwbaar over!"

Bij particulier verkopen is het altijd glashelder wat je werkelijk voor je auto terugkrijgt en ook wat je voor je de andere auto betaald bij een eventuele aankoop. Dit is bij inruilen vaak het tegenovergestelde, erg onduidelijk. Hoeveel is mijn auto waard, op een snelle en goede manier door particulier verkopen.

Met minimale tijdsbesteding kan de auto goed worden verkocht.


Hoeveel is mijn auto waard & een andere auto kopen

Bij het particulier verkopen zijn de mogelijkheden voor aanschaf van een andere auto onbeperkt, je bent niet gebonden aan dat ene bedrijf. Hoeveel is mijn auto waard, maar dan uiteraard wel op mijn voorwaarden.

Je kunt zowel bij alle autobedrijven als bij alle particulieren terecht voor aankoop van een andere auto. Door meerdere auto’s te vergelijken en te onderhandelen op de verkoopprijs kun je de beste (financiële) keus maken. 

Wellicht wil je toch graag bij die ene garage je auto kopen, uiteraard kan dat ook. Je kunt je eigen auto particulier verkopen en de andere auto bij die betreffende garage kopen. Het lukt je dan hoogst waarschijnlijk ook om een goede korting op de auto te krijgen.

Twijfel je hieraan, vraag dan aan de betreffende handelaar wat de inruilprijs is en wat de uiterste prijs is als je de andere auto los koopt. Hieruit zal blijken dat particulier verkopen het beste resultaat oplevert. Hoeveel is mijn auto waard, maar niet voor een te lage inruilprijs.

Door het particulier verkopen van je auto kun je een duurdere auto terug kopen dan dat je in eerste instantie dacht, omdat je nu netto meer te besteden hebt. Dit geld kun je natuurlijk ook ergens anders aan besteden of op je spaarrekening zetten. Hoeveel is mijn auto waard, en kan door particulier verkopen een duurdere auto terug kopen.

Kortom particulier verkopen levert gegarandeerd het meeste op en het los kopen van een andere andere auto heeft ook veel (financiële) voordelen. Hoeveel is mijn auto waard en geld verdienen, dit kan door particulier verkopen.


Hoeveel is mijn auto waard - Inruilen

De meeste mensen ruilen hun huidige auto in voor een andere auto. Vanaf nu hoor jij daar toch niet meer bij? Het is uiteraard waar dat inruilen een prettige manier is om van auto te ruilen, maar dat kost je dan wel onnodig veel geld. Hoeveel is mijn auto waard en geld verdienen, dus de auto niet voor een te lage inruilprijs verkopen.

Je kunt ook zonder inruilen je nieuwe auto in onderhoud blijven doen bij die vertrouwde garage, zelfs als je die auto niet bij hun koopt willen ze de auto toch graag onderhouden.

Ook al krijg je een redelijk bod op je huidige auto, dan nog loop je het financiële voordeel mis op de andere auto die je koopt. De dealer of autohandelaar zal weinig of geen korting geven op die auto, omdat je een auto inruilt. Hoeveel is mijn auto waard, maar niet door zomaar de makkelijkste weg te kiezen.

De auto die wordt ingeruild moet weer worden doorverkocht, met als risico dat de auto lang blijft staan of dat er te weinig voor wordt gegeven. Dit risico zal de dealer of autohandelaar incalculeren in de uiteindelijk deal die wordt gesloten. Je betaalt dus indirect voor de mogelijkheid van inruilen. Wil jij dat betalen? Hoeveel is mijn auto waard, maar niet teveel betalen.

Het los kopen van een auto geeft je een goed financieel inzicht, omdat je precies weet wat je voor de auto betaald. Je kunt gericht onderhandelen, zonder de opmerking "ik geef je al een goede inruilprijs voor je huidige auto". Hoeveel is mijn auto waard, maar ook goed kunnen onderhandelen op de andere auto die ik koop.

Het is dus veel prettiger om een auto los te kopen dan een auto in te ruilen. Daarbij kan het particulier verkopen ook op een prettige wijze verlopen, zie daarvoor ons aanbod. Kortom, je hebt nu een betere optie dan inruilen. Hoeveel is mijn auto waard, op een prettige en overzichtelijke wijze. Hoeveel is mijn auto waard en de auto met een prettig gevoel overdragen aan de nieuwe eigenaar, zonder het gevoel dat ik er te weinig voor heb gekregen.


Hoeveel is mijn auto waard - Opkoper / Bodsite / Autoveiling

Voor het los verkopen van je auto lijkt een opkoper, een bodsite of een autoveiling een interessante optie. Als je echt snel van je auto af wil, dan is dit wellicht een optie. Maar je krijgt wel laagste verkoopprijs voor je auto, vergeleken met de andere verkoopmogelijkheden. Is de snelle verkoop dat waard? Hoeveel is mijn auto waard, maar niet voor de laagste prijs.

Daar tegenover staat dat je met particulier verkopen de maximale verkoopprijs voor je auto kunt krijgen. Hoeveel is mijn auto waard en geld verdienen, daar moet je dan uiteraard wel wat voor doen

Een auto is voor de meeste mensen de 1 na grootste geldbesteding (op een huis na), dan is het toch logisch dat je daar tijd en energie in steekt. Doe je dit niet, dan kost het je veel geld.

Hoeveel is mijn auto waard, Hoeveel is mijn auto waard, Hoeveel is mijn auto waard Hoeveel is mijn auto waard, Hoeveel is mijn auto waard, Hoeveel is mijn auto waard, Hoeveel is mijn auto waard, Hoeveel is mijn auto waard, Hoeveel is mijn auto waard, Hoeveel is mijn auto waard, Hoeveel is mijn auto waard, Hoeveel is mijn auto waard, Hoeveel is mijn auto waard, Hoeveel is mijn auto waard, Hoeveel is mijn auto waard, Hoeveel is mijn auto waard, Hoeveel is mijn auto waard Hoeveel is mijn auto waard, Hoeveel is mijn auto waard, Hoeveel is mijn auto waard, Hoeveel is mijn auto waard, Hoeveel is mijn auto waard, Hoeveel is mijn auto waard, Hoeveel is mijn auto waard, Hoeveel is mijn auto waard, Hoeveel is mijn auto waard, Hoeveel is mijn auto waard, Hoeveel is mijn auto waard, Hoeveel is mijn auto waard, Hoeveel is mijn auto waard, Hoeveel is mijn auto waard, Hoeveel is mijn auto waard, Hoeveel is mijn auto waard

Ik wil van mijn auto af
Mijn auto verkopen

Mijn auto snel verkopen
Mijn auto goed verkopen
Mijn auto inruilen
Hoeveel is mijn auto waard
Occasion verkopen
Tweedehands auto verkopen
2de hands auto verkopen
Mijn Alfa Romeo verkopen
Mijn Audi verkopen
Mijn BMW verkopen
Mijn Citroën verkopen
Mijn Fiat verkopen
Mijn Kia verkopen
Mijn Mercedes-Benz verkopen
Mijn Mercedes verkopen
Mijn Mini verkopen
Mijn Opel verkopen
Mijn Peugeot verkopen
Mijn Renault verkopen
Mijn Seat verkopen
Mijn Skoda verkopen
Mijn Toyota verkopen
Mijn Volkswagen verkopen
Mijn VW verkopen
Mijn Volvo verkopen 

>> Homepage
>> Over ons
>> Aanbod
>> Tips & Tricks
>> Veelgestelde vragen
>> Klantenservice
>> Contact

Bekijk de pakketten

Verkoop met Private Cars

 • Goede verkoopprijs
 • Vakkundige ondersteuning
 • Snel en goed online adverteren
 • Uitstekende verkooppositie
 • Serieuze kopers

Heeft u een vraag?

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op:

Telefoon:     (07:30 - 21:30 uur, ma t/m za)
E-mail:       info@privatecars.nl

Verkoopprijs vergelijker

Samen met Private Cars verkoop je de auto echt voor de beste prijs.
Bereken uw winst