Autoverkoopondersteuning met resultaat
  • 085 500 11 77
  • info@privatecars.nl

TIPS & TRICKS PROEFRIT

Met een proefrit kun je de potentiële koper echt overtuigen, het is een bewijs van alle door jou gemaakte beweringen in de advertentie en het contact voorafgaand aan de proefrit. Hiermee kun je de potentiële koper het vertrouwen geven dat je echt een goede auto aanbiedt. De potentiële koper zal dan sneller overtuigt zijn om de auto te kopen.

Tip: Ga zelf mee met de proefrit, hiermee voorkom je dat de potentiële koper ongewenst capriolen uithaalt met je auto, discussie krijgt over een schaderijding of dat je de auto niet meer terug ziet, gestolen dus.

Als je uit de auto stapt haal altijd de sleutels uit het contact, ook als jezelf op de passagierstoel zit, hierdoor voorkom je dat er wordt weggereden op het moment dat jij buiten de auto staat. 

Om problemen te voorkomen is het verstandig om voor de proefrit de potentiële koper een proefritovereenkomst te laten tekenen en een geldig legitimatiebewijs (rijbewijs) te laten afgeven, die je dan na de proefrit weer teruggeeft. In de proefritovereenkomst leg je vast wie verantwoordelijk is voor eventuele (gevolg)schades.

Leg tijdens de proefrit de werking uit van alle opties, hiermee geef je klant een goed beeld van alle opties en wek je het vertrouwen van de klant.


<< Tips & Tricks bezichtiging                                         Tips & Tricks onderhandelen >>

Bekijk de pakketten

Verkoop met Private Cars

  • Goede verkoopprijs
  • Vakkundige ondersteuning
  • Snel en goed online adverteren
  • Uitstekende verkooppositie
  • Serieuze kopers

Heeft u een vraag?

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op:

Telefoon:     (07:30 - 21:30 uur, ma t/m za)
E-mail:       info@privatecars.nl

Verkoopprijs vergelijker

Samen met Private Cars verkoop je de auto echt voor de beste prijs.
Bereken uw winst